Ποιοι Είμαστε

Χριστιανοί Αντβεντιστές της Εβδόμης Ημέρας

Που ως σκοπό έχουμε να μοιράσουμε ελπίδα, ειρήνη, και χαρά με βάση τα πιστεύω μας. 

Τα πιστεύω μας

Τα πιστεύω μας επικεντρώνονται στον Ιησού Χριστό και στις διδασκαλίες της Αγίας Γραφής, οι οποίες πιστεύουμε ότι είναι η αποκάλυψη του θελήματος του Θεού, ένας οδηγός για τη ζωή και μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης.

Πιστεύουμε στην Αγία Τριάδα. Σύμφωνα με την αποκάλυψη της Αγίας Γραφής, υπάρχει ένας Θεός: Πατέρας, Υιός και Άγιο Πνεύμα, μια ενότητα από τρία αιώνια πρόσωπα.

Πιστεύουμε ότι ο κόσμος δεν υπάρχει κατά τύχη, αλλά είναι έργο ενός Υπέρτατου Σχεδιαστή – του Θεού, ο οποίος δημιούργησε τον άνθρωπο ως διαχειριστή της.

Τhe Believe Project

Θεωρούμε ότι τα κοινωνικά δίκτυα και η τεχνολογία είναι εδώ ως πραγματικό εργαλείο να κοινοποίησουμε τα καλά νέα της σωτηρίας μέσω του Ιησού Χριστού. 

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η ελπίδα για μία καλύτερη ζωή είναι πιο ζωντανή από ποτέ. Καλούμε σε όσους θέλουν να βοηθήσουν να δηλώνουν συμμετοχή παρακάτω και να πάρουν μέρος στην όμαδα μας. Έχουμε πολλή δουλειά! 

Μήνυμα από τον υπεύθυνο του Believe

Alex Ponce Aguirre

Υπεύθυνος

Ευχαριστούμε τον Θεό που μας έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστούμε σε αυτό το όμορφο έργο επιτρέποντας οι άνθρωποι να γνωρίζουν την αλήθεια και να συμμετάσχουν σε αυτή τη νέα και τεράστια διακονία ψηφιακού ευαγγελισμού.